Начало Здравна медиа Здравни новини Започва конкурс „ВИТА Слънчево бебе“ 2019

Започва конкурс „ВИТА Слънчево бебе“ 2019

Започва конкурс „ВИТА Слънчево бебе“ 2019 - изображение

„Все повече родилки избират да се доверят на болница „Вита“, защото ние повече от двадесет години ежедневно се грижим за многобройните новородени и за техните майки. Фотоконкурсът „ВИТА Слънчево бебе“ отдавна е станал традиция за нас“, коментира д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ „Вита“.

В ежегодния фотоконкурс могат да участват всички деца на възраст до три години, които са родени в болница „Вита“. Снимките за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe-na-godinata@vita.bg до 19.11.2018 г.

Екипът на МБАЛ „Вита“ ще избере дванадесетте най-усмихнати и слънчеви бебета измежду всички кандидати. Със снимките ще бъде изработен специален календар за 2019 година. Всяко от дванадесетте избрани деца ще получи награда:

• Подаръчен комплект за бебето от Mustela
• Ваучер за покупка на стойност 30 лв. от биомагазин за деца Morkov.Bg
• Календар „ВИТА Слънчево бебе“ 2019 г.

А големият победител - бебето на годината, избрано за корицата на календара, ще получи бонус - Златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ „Вита“ за срок от две години.

Изискванията за участие са следните:
1) Снимките трябва да бъдат авторски. Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от тук)
2) Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 mb.
3) Нужно е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във фб страничката на Вита или да се обадите на тел: 02 960 49 84 (Нели Лозанова - PR и реклама).

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Новини