Начало Здравна медиа Здравни новини Заради грипната епидемия и ниските температури удължават ваканцията и в община Казанлък

Заради грипната епидемия и ниските температури удължават ваканцията и в община Казанлък

Заради грипната епидемия и ниските температури удължават ваканцията и в община Казанлък - изображение

Със Заповед на Кмета на община Казанлък 11, 12 и 13 януари, 2017 г., включително са обявени за неучебни дни за всички учебни заведения на територията на община Казанлък.

Детските заведения на територията на град Казанлък продължават да работят, както и досега.

Решението на Галина Стоянова е във връзка с обявена от РЗИ – Стара Загора грипна епидемия и неблагоприятните климатични условия с много ниски температури.

В Заповедта се посочва още, че директорите на училищата трябва да създадат необходимата организация за поддържане на материалната база и отоплителните инсталации в обявените за неучебни дни.

Учениците от всички училища трябва да се върнат в класните стаи на 16 януари (понеделник), 2017 г.

Пропуснатият учебен материал ще се наваксва чрез преструктуриране на учебното съдържание.

Община Казанлък въведе още преди седмица ежедневно преброяване на децата в дневните детски ясли и детските градини. Техните директори, при подадена информация са длъжни да съобщят колко деца отсъстват и защо - поради болест или по семейни причини.

Съгласно указанията на РЗИ - Стара Загора и друга заповед на Кмета на община Казанлък Галина Стоянова, в детските заведения и училищата е създадена необходимата организация за ограничаване на разпространението на грипния вирус.

Снимка: Община Казанлък

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Спорт и туризъмОбразованиеОрганизацииЗаведенияНовиниСпециалистиПроизводителиЗдравни съветиЛюбопитноХранене при...Здравни проблемиЛайфстайлАлтернативна медицинаИсторияЛеченияБотаникаСнимкиТестовеМедицински изследванияАнкети