Начало Здравна медиа Здравни новини За втора поредна година в София ще се проведе форумът за иновации в здравния сектор "Digital Health and Medical Innovation Forum"

За втора поредна година в София ще се проведе форумът за иновации в здравния сектор "Digital Health and Medical Innovation Forum"

За втора поредна година в София ще се проведе форумът за иновации в здравния сектор "Digital Health and Medical Innovation Forum" - изображение

Форумът за иновации в здравния сектор "Digital Health and Medical Innovation Forum" се провежда за втора година в София. Ранните регистрации са отворени до 10 февруари 2017 г.

"Digital Health and Medical Innovation Forum" ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и изобщо технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти.

Организаторите на събитието b2b Media споделят за резултатите и наблюденията от първото издание от 2016 година, проведено с партньорството на Представителството на ЕК в България.

"Секторът се развива изключително бързо и буквално всеки ден ставаме свидетели на нови апликации и въвеждане на технологични идеи дори и тук в България. За една година наблюдаваме много нови и интересни проекти и решения в сферата на иновациите в сектора, свързан със здравеопазване и медицински услуги, както и много смели концепции и реализирани проекти от страна на start–up предприемачи. Очакваме компаниите с иновативни решения и се надяваме форумът да се превърне в платформа не само за обмен на идеи, но и да генерира нови такива, както и за продуктивни партньорства в сектора", заяви Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media.

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки.

Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

Ранните регистрации!

Програмата на "Digital Health and Medical Innovation" цели да предложи широк обхват от презентации по следните теми:

- Медицинската услуга в епохата на Интернет технологиите;

- Фокус към иновациите;

- Българската IT индустрия с потенциал да се превърне в задвижваща сила за растеж;

- Български успешни примери с принос в световната медицина;

- Start up — успешните български идеи и реализирани проекти;

- Регулаторни рамки за нови медицински технологии;

- Трансформирането на услугите чрез технологиитe;

Форумът "Digital Health and Medical Innovation" ще събере:

- Лидерите в производството на медицински устройства;

- Диагностици;

- IT специалисти от здравната индустрия;

- Предприемачи;

- Осигурители, потребители и изследователи на медицинските услуги;

- Професионалисти в клиничния технологичен трансфер;

- Консултанти;

- Адвокати.

Изпълнителни директори на развиващи се бизнеси и други осигурители на медицински услуги. За да предложите своя презентация или демонстрация, моля пишете на email: office@b2bmedia.bg.

Първото издание на събитието се проведе на 16 март 2016 г. с прякото участие на Представителството на ЕК в България.

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.

Медии и организации партньори:

b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, CredoWeb, inews.bg, 3CON Group.

Снимка: b2b Media

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛеченияПроизводителиЛайфстайлСпортИсторияЛюбопитноНормативни актовеСпециалистиЗаведенияКлинични пътекиОрганизацииОбразованиеАлтернативна медицинаНаправления в медицинатаСнимкиСоциални грижиЗдравни съветиТестовеЛичностиБотаникаОткритияГеография