Начало Здравна медиа Здравни новини ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ организира безплатни здравни консултации във Варна

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ организира безплатни здравни консултации във Варна

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ организира безплатни здравни консултации във Варна - изображение

Здравният информационен център „Медикъл Караджъ“ организира здравни консултации във Варна на 20 и 21 юли. Те са безплатни и ще бъдат осъществени от водещи специалисти от чужбина. Единственото, което е нужно да направят желаещите, е да се запишат предварително на телефони: 0879 977 401 и 0879 977 402.

На 20 юли хората ще могат да чуят мнението по проблемите, които ги вълнуват от доц. д-р Зафер Оркун Токташ. Неврохирургът е едно от големите имена в Турция и е сред водещите професионалисти в областта на оперативното лечение на тумори на мозъка и на хирургия на гръбначния стълб. Използва най-модерните методи и технологии в неврохирургията и именно благодарение на тях успява, например, да проследи по време на интервенцията каква част от тумора е отстранил.

На следващия ден експертите от Здравния информационен център ще дадат информация и консултация на хората, които имат нужда от второ мнение от водещ чуждестранен лекар или смятат да се подложат на лечение в странство. Центърът е установил партньорство с над сто болници в девет страни.

От „Медикъл Караджъ“ информират още, че по време на срещите специалистите се запознават с всеки случай и документацията по него. Хората ще получат съдействие и за контакт с лечебните заведения и помощ за организацията за получаване на медицински услуги в чужбина както и за придвижването на документите, пътуването и престоя.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: medikara.bg

 

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлСоциални грижиЛюбопитноСпециалистиПсихологияЛеченияЗдравни съветиОрганизацииЗаведенияИстория