Начало Здравна медиа Здравни новини Известен неврохирург ще преглежда безплатно на 5 декември в София

Известен неврохирург ще преглежда безплатно на 5 декември в София

Известен неврохирург ще преглежда безплатно на 5 декември в София - изображение

На 5 декември в София турският неврохирург проф. Талят Къръш ще консултира безплатно пациенти. Той пристига по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“.

Прегледите са подходящи за хора с аденоми на хипофизата, с гръбначни и мозъчни тумори и лумбални дискови хернии. Препоръчително е да са пациенти, които не изключват възможността за хирургично лечение в чужбина или имат нужда от второ мнение.

Желаещите да се консултират с проф. Къръш трябва да си запишат предварително час на тел. 0879 977 402 или в офиса на „Медикъл Караджъ“. Необходимо е да носят всички налични медицински документи на срещата си с него.

Специалистът е вицепрезидент на Турското неврохирургично дружество и работи в болница „Лив Хоспитал“. Специализирал е в редица държави като Австрия, Испания, Обединеното кралство, Германия, САЩ и Франция.

В лечебното заведение, в което той практикува, се прилагат най-модерните методи за лечение. Извършват се оперативни лечения на епилепсия при деца и възрастни, дълбока мозъчна стимулация при болестта на Паркинсон и други двигателни нарушения, както и хирургично лечение при спастичност и невралгия.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: 24chasa.bg
Снимка: livcancercenter.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИсторияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноНормативни актовеПатологияАлт. медицинаЛайфстайлХранене при...ЛеченияИзследванияБотаникаКлинични пътекиСпециалисти