Начало Здравна медиа Здравни новини Иновации в лечението ще бъдат показани на Международния панаир в Пловдив

Иновации в лечението ще бъдат показани на Международния панаир в Пловдив

Иновации в лечението ще бъдат показани на Международния панаир в Пловдив - изображение

Изложбата „Медикус, Денто, Галения 2018“ ще представи в пълнота модерната индустрия за здравето в рамките на Международния панаир в Пловдив в периода от 17 до 20 октомври.

Най-авторитетният форум за медицина, стоматология и фармация се провежда за двайсет и четвърти път и ще събере водещи български и чужди фирми. Ще бъдат представени всички видове обзавеждане, медицинска техника, консумативи, инструменти и продукти. В контекста на това разнообразие главният директор на панаира д-р Иван Соколов коментира, че посетителите ще видят как изглеждат модерния кабинет и терапията във времето на високите технологии. Ще бъдат представени още и научните постижения в областта на медицината.

За първи път в Европа именно тук ще бъдат показани нови апарати за електролечение, при които любопитното е, че съчетават принципите на древната източна медицина и модерната електронна технология. При този вид терапия не се използват лекарства, а тя успява да активира защитните сили на организма.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: fair.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ИсторияЛайфстайлНовиниЗаведенияНормативни актовеГеографияКлинични пътекиЛюбопитноСпециалистиСнимкиОрганизацииСоциални грижиАлт. медицинаТестовеНаправления в медицинатаПроизводителиОбразованиеЗдравни съветиЛичностиСпортОткритияБотаникаЛечения