Начало Здравна медиа Здравни новини Казанлъшки младоженци се отказаха от сватбени цветя, за да направят дарение на деца

Казанлъшки младоженци се отказаха от сватбени цветя, за да направят дарение за деца

Казанлъшки младоженци се отказаха от сватбени цветя, за да направят дарение за деца - изображение

Младоженци от Казанлък се отказаха от цветята в своя сватбен ден, за да направят дарение на деца.

Десислава и Стоян Стоянови молят стоте си гости да не купуват букети, а да слагат парите за тях в специално предназначена кутия за дарения. Със събраните 500 лева младите хора подпомагат сдружение "Бъдеще за децата", чиято кауза е стая за деца със специфични потребности.


Новото семейство се решава на благородната стъпка, вместо да получи цветни букети, които след дни ще бъдат увехнали и изхвърлени, а Деси и Стоян се надяват и други млади двойки да направят същото.
Даренията за стаята вече са над 1100 лева и са закупени модули за психомоторика, два дюшека и люлка утроба, а помещението ще бъде и частично ремонтирано.

От сдружението посочват, че жена от София също е помогнала, закупувайки кресло-палатка и люлка за сензорна терапия, която подпомага вестибуларния апарат на децата.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлОбразованиеСпециалистиСоциални грижиСнимкиРецептиЛюбопитноСпортСпорт и туризъмЗаведенияОрганизацииПроизводителиЗдравни съветиПсихологияАлтернативна медицинаИсторияХранене при...ИнтервютаАнкетиНормативни актовеКлинични пътекиМедицински изследванияЛеченияБотаника