Начало Здравна медиа Здравни новини Кардиолози от Александровска болница ще преглеждат безплатно хора, прекарали инфаркт

Кардиолози от Александровска болница ще преглеждат безплатно хора, прекарали инфаркт

Кардиолози от Александровска болница ще преглеждат безплатно хора, прекарали инфаркт - изображение

Кардиолози от Александровска болница в София ще провеждат безплатни прегледи на пациенти, които са прекарали инфаркт. Прегледите ще се извършват в период от един месец.

Специалистите припомнят, че инфарктът на миокарда е едно от основните заболявания, които водят до фатален край и при мъжете, и при жените. Статистиката показва, че при повече от половината пациенти с инфаркт настъпва смърт през първите 2 часа от началото на сърдечния удар. Хората, които го преживяват обаче, са по-застрашени от повтаряне на удара, от развиване на сърдечна недостатъчност, а също и от внезапна смърт.

Направления от желаещите няма да се изискват, но е необходимо предварително да си запишат час за преглед. Това може да се направи на тел.: 02/ 9230 339 или на 02/ 9230 467.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни проблемиМедицински изследванияКлинични пътекиЗдравни съветиЛеченияПатологияЛюбопитноИсторияТестовеАлтернативна медицинаЛайфстайлАнкетиБотаникаСпортСнимкиНормативни актовеСпециалистиНаправления в медицинатаЗаведенияОрганизацииПроизводители