Начало Здравна медиа Здравни новини Лазерна епилация, но след консултация от дерматолог

Лазерна епилация, но след консултация от дерматолог

Лазерна епилация, но след консултация от дерматолог - изображение

Лазерната епилация, която се извършва през лятото и върху кожа с тен, изисква непременно консултация с лекар. За да е безопасна и приятна процедурата, трябва да се вземат предвид различни фактори, да се подбере подходящата апаратура и да се предвидят настройки, подходящи за съответния косъм и тен.

Столичната Хил клиник разполага с най-новите и ефективни апарати. Там може да си направите процедура без значение от цвета на вашата кожа или сезона, и даже да третирате чувствителните зони без никакъв дискомфорт.

Въпреки дългогодишния опит на терапевтите в клиниката, всяка лазерна епилация се предшества от преглед на специалист дерматолог. Той преценява типа кожа, количеството пигмент и бенките.

Освен класическият александритен лазер, който се ползва най-широко за премахване на окосмяването и постига завидна бързина, имаме Elos епилация, както и SHR епилация, която със серия движения доставя ниски дози енергия, но много на брой пъти до космения фоликул. Студената лазерна епилация с апарата Soprano Ice обединява три доказани лазера – диоден, александритен и Nd:YAG лазер.

Добрата, качествена апаратура е гаранция за безпроблемно и дълготрайно епилирана кожа. Важно е да се има предвид, че за максимален ефект преди процедура и между отделните третирания косъмчетата следва да се подкъсяват с ножичка или да се бръснат.

През август в Хил клиник може да се възползвате от изгодна оферта за вашата качествена трайна епилация с лазер: при заплащане на 2 процедури лазерна епилация получавате 2 процедури подарък.

Предложението е валидно за всички зони на тялото и няма ограничение в броя предплатени процедури.

Запазете час на 02 439 3131, за да се възползвате от специалната лятна оферта на Хил клиник.

Източник: Хил клиник

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИнтервютаСпециалисти