Начало Здравна медиа Здравни новини „Медикъл Караджъ“ и American Hospital ще подарят лазерна корекция на очите на един пациент

„Медикъл Караджъ“ и American Hospital ще подарят лазерна корекция на очите на един пациент

„Медикъл Караджъ“ и American Hospital ще подарят лазерна корекция на очите на един пациент - изображение

Българин с очни проблеми има шанса да захвърли очилата или лещите. Условието е да се включи във фейсбук инициативата на ЗИЦ „Медикъл караджъ“ и истанбулската болница като го направи във времето от 25 март до 3 април. В присъствието на нотариус ще бъде изтеглено името.

Съвместната инициатива с една от елитните болници в Истанбул American Hospital от здравния център аргументират като елемент на многобройните им инициативи, насочени към възможността повече българи да се възползват от достиженията на съвременната медицина.

Проф. Оркун Мюфтюоглу ще осъществи лазерната корекция в офталмологичния център на истанбулската болница. Офталмологът е специализирал катарактна и рефрактивна хирургия в Хюстън, но има още и други специализации, сред които и по витреоретинална хирургия. Интересите му са насочени към усложнените и проблемни случаи, към нулирането на диоптъра и трансплантациите при кератоконус и корнеални заболявания.

До момента е оперирал над десет хиляди пациенти с проблеми, голяма част от които представляват особено тежки случаи.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: Медикъл Караджъ
Снимка: americanhospital.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлЗдравни съветиХранене при...ФизиологияТестовеСнимкиЛюбопитноВидеоЛеченияБотаникаИзследванияПсихологияИсторияКлинични пътекиИнтервютаСпециалистиНормативни актовеЗаведенияАнкети