Начало Здравна медиа Здравни новини „Мисия Здраве“ – нашата визия за събитието

„Мисия Здраве“ – нашата визия за събитието

„Мисия Здраве“ – нашата визия за събитието - изображение

В течение на пет години, ние от "Мисия Здраве" наложихме стила „празник на открито за цялото семейство“ при организирането на изложения и фестивали, насочени към крайния потребител на здравословни продукти и услуги. Тази съвременна форма на директен контакт беше рядкост преди 2013 г., а сега е вече тенденция, която много други започнаха да следват.
Ние се гордеем с това.


Философията на „Мисия здраве“ се състои в следното:
 Откритост
- Събитието приема за участие всяка компания или организация, която предлага продукти и услуги, свързани със здравето, здравословния начин на живот, красотата и хармоничното прекарване на свободното време.
- „Мисия Здраве“ се отнася с уважение към усилията на всички. Затова на събитието, без противопоставяне, са представени както традиционната медицина, така и множество алтернативни методи и продукти за поддържане на добро здраве и добра форма.


Безплатен достъп до информация
- Всеки човек, независимо от възрастта, следва да взима информирани и отговорни решения за своето здраве и здравето на своето семейство. „Мисия Здраве“ съдейства за това като предлага безплатен достъп до десетките щандове, разположени на най-комуникативно място в центъра на София.
- Голяма част от изложителите предлагат безплатни прегледи и консултации, които са насочени към различни възрасти.


Забавление и спортни занимания
- Силно позитивното настроение на събитието създаваме и благодарение на тридневната програма на сцената.
- Редуват се интересни демонстрации, поднасяне на полезна информация, музика, танци и песни.


- Игрите с публиката са основна част от програмата – всеки посетител може да участва във викторините и томболите и да спечели някоя от стотиците награди, осигурени от изложителите.
 - Всяко ново издание на „Мисия здраве“ предлага все повече спортни дейности, в които всеки желаещ може да се включи: спортни танци, тичане в парка, йога, бойни изкуства, екстремни спортове, волейбол, баскетбол, бадминтон…


През първия уикенд на юни, отделете 1-2 часа от Вашето време, за да научите повече за новите продукти и услуги, свързани със здравето и здравословния начин на живот.
Със сигурност ще Ви е лесно и удобно - всичко се намира на едно място – в Княжеската градина, в близост до изхода на метро станция "СУ Климент Охридски".
Входът е свободен. Там ще Ви очакваме за свежи и позитивни емоции.

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПсихология