Начало Здравна медиа Здравни новини Млад мъж нападна медицинска сестра в Своге

Млад мъж нападна медицинска сестра в Своге

Млад мъж нападна медицинска сестра в Своге - изображение

Медицинска сестра от болницата в Своге е пребита от 22-годишен младеж, потърсил помощ в лечебното заведение. Самият Алекс Николаев признава в интервю, че нанесъл удари по главата на жената, ритал я е и я е удрял с плесници под въздействието на алкохол и лекарства.

Причината да отиде да потърси медицинска помощ била, защото се напил и срязал крака си. Младият мъж не отишъл в спешното, а се отправил към вътрешното отделение да търси свои познати лекари. Сестрата му направила забележка да напусне вътрешното, защото не трябва да е там, и тогава той я нападнал.

Временно изпълняващият длъжността началник на Районно управление – Своге Аспарух Иванов коментира, че Николов не е дал смислено обяснение за постъпката си. Нападателят е безработен и по негови думи лекува нервите си с медикаменти. Пострадалата медицинска сестра не желае да говори за случая заради страха, който изпитва в момента.

По-малко от 24 часа след случката 22-годишният мъж е на свобода, срещу него е повдигнато обвинение за причиняване на лека телесна повреда. Наказанието за това престъпление е до пет години лишаване от свобода.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: dariknews.bg
Снимка: nurseadvisormagazine.com

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ИсторияНовиниСнимкиПсихологияСоциални грижиЛайфстайлИнтервютаАнкетиЛюбопитноБотаникаЛечения