Начало Здравна медиа Здравни новини Модерен очен център отвори врати в Бургас

Модерен очен център отвори врати в Бургас

Модерен очен център отвори врати в Бургас - изображение

С водосвет за здраве на 24 май в Бургас бе открит нов модерен очен център „Св. Николай Чудотворец“. Създател е един от авторитетните офталмолози в страната д-р Пламен Хубанов с огромен опит и над успешни 70 000 операции.

Новият очен център е специализиран в диагностика, профилактика и лечение на всички видове очни заболявания. Клиниката разполага с нова специализирана апаратура, сред която и последно ниво лазерна апаратура. Очният център ще предоставя на своите пациенти високо качество на световно ниво, според всички иновации в офталмологията. Той е вторият в страната след този във Варна, където се лекуват пациенти от цяла България повече от 10 години.

На откриването на модерния очен център лентата прерязаха Димитър Николов, кмет на Бургас, д-р Лорис Мануелян, зам. кмет по здравеопазване, социални дейности и спорт и д-р Пламен Хубанов.

Кметът на Бургас приветства откриването и отбеляза, че това е една много добра инвестиция за града и още повече, че за първи път има специално очно отделение за деца.

На откриването на клиниката присъстваха и много други общински представители, професионалисти от сферата на медицината и други общественици.

Поздравителни адреси бяха отправени от министъра на здравеопазването проф. д-р Николай Петров и от зам. ректорът на МУ-Варна проф. Христина Групчева и изп. Директор на ВМА-Варна полк. доц. д-р Ивайло Въжаров.

Модерен очен център отвори врати в Бургас

По статията работи: Велина Неделчева
Снимка: ОМЦ „Св. Николай Чудотворец“

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЗаведенияАптекиСпециалистиНовиниИсторияОрганизацииОбразованиеСпорт и туризъмЛюбопитноЛайфстайлХранене при...Здравни съветиПсихологияСнимкиФизиологияСпортПроизводителиНормативни актовеАлтернативна медицинаМедицински изследванияЛеченияБотаникаКлинични пътеки