Начало Здравна медиа Здравни новини Наградиха призьорите в конкурса за снимки на сливенската болница

Наградиха призьорите в конкурса за снимки на сливенската болница

Наградиха призьорите в конкурса за снимки на сливенската болница - изображение

Днес, навръх Бабинден, шефът на сливенската МБАЛ "Д-р Иван Селимински" д-р Васислав Петров раздаде наградите на фотоконкурса за бебета, родени през миналата година в лечебното заведение.

Дечицата получиха грамоти и различни подаръци, сред които комплекти за хранене от УНИЦЕФ и новия календар, на който ще бъдат техните снимки. Календарът е на неонатологичното и на АГ отделението.

Д-р Петров благодари на родителите, които включиха бебетата си в снимковия конкурс, който се проведе за пети път. Той се похвали и с новите ремонтирани отделения в болницата и с чудесните условия в тях.

Старшата акушерка на АГ отделението Анка Димитрова поръси присъстващите с бабинденска вода, а старшата сестра Петка Христова почерпи с традиционната питка за здраве родителите. В тазгодишния конкурс взеха участие 97 снимки.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиОбразованиеСпорт и туризъмЗаведенияСпециалистиОрганизацииАптекиТестовеХранене при...ИсторияСоциални грижиАлтернативна медицинаКлинични пътекиСпортНормативни актовеФизиологияБотаникаЛеченияПроизводители