Начало Здравна медиа Здравни новини Националният конгрес по хирургия се фокусира върху бъдещето

Националният конгрес по хирургия се фокусира върху бъдещето

Националният конгрес по хирургия се фокусира върху бъдещето - изображение

За новите хоризонти пред хирургията говорят участниците в 16-то издание на Националния конгрес по хирургия. За българската хирургия този научен форум е особено значим и дава възможност за обмяна на идеи, опит и практика.

Българското хирургическо дружество, Асоциацията по гръдна, сърдечна и съдова хирургия и Българското дружество по детска хирургия са организаторите на конгреса, а организационният комитет се оглавява от председателя на БХД проф. д-р Георги Тодоров.

Проявата започна на 4 октомври и ще продължи до 7-и. Сред участниците в нея освен български медици са специалисти от чужбина.

Специалистите ще дискутират теми от всички области на хирургията, но основният акцент е върху постиженията в настоящето и предизвикателствата в бъдещото й развитие. Във фокуса на вниманието ще бъдат още етичните и правни аспекти на професията.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: bgss.eu

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИнтервютаИсторияСнимкиСпециалистиЛеченияНормативни актовеЛюбопитноОрганизацииЗаведенияКлинични пътекиИзследванияЛайфстайлЗдравни съветиНаправления в медицината