Начало Здравна медиа Здравни новини На 27 февруари в София ще се проведе "Digital Health and Medical Innovation Forum"

На 27 февруари в София ще се проведе "Digital Health and Medical Innovation Forum"

На 27 февруари в София ще се проведе "Digital Health and Medical Innovation Forum" - изображение

За втора поредна година визионерски проекти, тенденции, иновативни решения и нови технологии в здравеопазването ще съберат иноватори и предприемачи от сектора.

b2b Media ви кани този месец на "Digital Health and Medical Innovation Forum". Събитието ще се проведе на 27 февруари в София. Форумът има за цел да информира бизнеса и обществеността, да анализира регулаторните и икономическите процеси и да стимулира предприемачеството.

Регистрациите за събитието са отворени до 26 февруари 2017 гНовите решения, технологиите и предстоящи проекти ще се основните теми, застъпени в програмата на форума.

Очакванията са за втора поредна година събитието да е модерна бизнес платформа с презентации и дискусии и да събере представители на бизнеса, държавни и частни организации, технологични иноватори, млади предприемачи и визионери.

Снимка: iTelemedicine

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛеченияПроизводителиЛайфстайлСпортИсторияЛюбопитноЗаведенияКлинични пътекиНормативни актовеСпециалистиСнимкиСоциални грижиОрганизацииАлтернативна медицинаНаправления в медицинатаЗдравни съветиТестовеОбразованиеОткритияЛичностиБотаникаГеография