Начало Здравна медиа Здравни новини На 7 и 8 октомври д-р Валянова ще е в Стара Загора

На 7 и 8 октомври д-р Валянова ще е в Стара Загора

На 7 и 8 октомври д-р Валянова ще е в Стара Загора - изображение

Отново естетични консултации и процедури в Стара Загора при един от най-известните в България естетични лекари - дерматолога на Хил клиник д-р Елеонора Валянова. Известна с леката си ръка и изключително прецизната си техника към нея се обръщат както дами, така и господа, които държат на външния си вид. Д-р Валянова работи с най-новите и ефективни продукти: хиалуронови и биоревитализиращи филъри, мезоконци, конци за фесйлифтинг, 3D матрицата Cellular Matrix, както разбира се и с класическата ботокс терапия. Всички процедури са неинвазивни,  рискът от странични и алергични реакции е сведен до минимум.

Благодарение на гостуването си в Стара Загора дамите в града ще имат възможност да се възползват от MD Codes™ – метод, създаден от д-р Маурицио де Майо във основа на дългогодишни научни разработки и клиничен опит. МД кодовете се ползват както за превенция на отпускането, така и за корекция на вече съществуващи бръчки и деформация на лицевия контур. Спецификата в поставянето им изисква много по-малко количество продукт, което прави и самата процедура по-изгодна в икономически аспект.

Първоначалният анализ на състоянието на лицето от страна на лекаря дерматолог е в основата на изграждане на цялостна антиейдж стратегия. Последователно прилагане на техниката на МД кодовете в комбинация с ботокс или биорезорбируеми конци отлични и естествени резултати. Постига се забележително хидратиране, освежаване и изпъване на кожата. Обичайно ефектът се запазва 8-10 месеца, след което продуктите бавно се резорбират от кожата и терапията следва да се активира отново.

За повече информация или за запазване на час обърнете се към клиника Corio Capillis, която е любезен домакин на ексклузивната дерматологична сесия между 9.00 и 18.00 ч. или на тел. 042 605 590

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

СпециалистиЗаведения