Начало Здравна медиа Здравни новини Ново и модерно спешно отделение заработи от днес в болниците "Централ Хоспитал" и "Медлайн" в Пловдив

Ново и модерно спешно отделение заработи от днес в болниците "Централ Хоспитал" и "Медлайн" в Пловдив

Ново и модерно спешно отделение заработи от днес в болниците "Централ Хоспитал" и "Медлайн" в Пловдив - изображение

Нов и модерен спешен приемен център с аптека и оптика, вече работи в групата болници "Централ Хоспитал" и "Медлайн" в Пловдив.

"24 часа в денонощието, включително и почивните дни, специалисти ще оказват необходимата помощ на пациентите", обещаха генералният мениджър на групата болници д-р Невен Енчев и управителят на "Централ Хоспитал" д-р Заприн Пепелов.

"Новият център създава всички условия за консултация и насочване на пациенти от педиатри, хирурзи и съдови хирурзи, кардиолози, невролози, ортопеди – така че на всяка една спешност да бъде реагирано професионално", увериха специалистите.

Спешното отделение има модерно изграден подход от бул. "Васил Априлов", така че идващите пациенти да бъдат улеснени максимално.

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияОбразованиеЗдравни съветиЛюбопитноЛеченияОрганизацииЛайфстайлКлинични пътекиИсторияНормативни актовеСпециалистиСоциални грижиСпортСпорт и туризъмАптеки