Начало Здравна медиа Здравни новини Обучението и грижата за учениците със специални образователни потребности обсъдиха в Силистра

Обучението и грижата за учениците със специални образователни потребности обсъдиха в Силистра

Обучението и грижата за учениците със специални образователни потребности обсъдиха в Силистра - изображение

Областна работна среща във връзка с обучението и грижата за учениците със специални образователни потребности се проведе в Силистра.

По покана на началника на Регионалния инспекторат по образованието д-р Габриела Миткова в дискусията участваха заместник-областният управител Младен Минчев и представители на общините от област Силистра.

Областният управител организира разработването на областна стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците въз основа на анализ във всяка община съгласно новия Закон за предучилищно и училищно образование. Стратегията обхваща период от 2 години.

От Областната администрация уточниха, че въз основа на областната стратегия ще бъде приета и общинска стратегия за личностно развитие на децата и учениците.

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСоциални грижиСнимкиОбразованиеСпециалистиНормативни актовеОрганизацииЗдравни съветиЛюбопитноСпорт и туризъмЗаведенияЛайфстайлПсихологияРецептиСпортИсторияАлтернативна медицинаИнтервютаХранене при...АнкетиКлинични пътекиМедицински изследванияЛеченияБотаника