Начало Здравна медиа Здравни новини Община Благоевград организира спортен празник по повод Международния ден на хората с увреждания

Община Благоевград организира спортен празник по повод Международния ден на хората с увреждания

Община Благоевград организира спортен празник по повод Международния ден на хората с увреждания - изображение

Комплексът за социални услуги за възрастни хора с увреждания и община Благоевград организират спортен празник под мотото "Ние можем да спортуваме" по повод Международния ден на хората с увреждания.

Инициативата се организира за първа година в Благоевград и ще се проведе в Общинския младежки дом.

В събитието ще се включат всички потребители на социалния комплекс, като част от тях ще мерят сили в дисциплини като канадска борба, тенис на маса, дартс, домино.

Девизът на инициативата "Нека бъдем заедно" ще съпровожда и спортните събития, които ще се състоят в зала "Скаптопара" и също са посветени на Международния ден на хората с увреждания. Техни организатори са Община Благоевград, Помощно училище "Св. Паисий Хилендарски", Катедра "Теория и методика на физическото възпитание" при ЮЗУ "Неофит Рилски" и Асоциация за физическо възпитание, спорт и танци.

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСпортЛайфстайлСоциални грижиИсторияОрганизацииЛюбопитноАнкетиЛеченияАлт. медицинаКлинични пътекиЗдравни съветиОбразованиеНормативни актовеБотаникаХранене при...Спорт и туризъмСнимкиПсихологияИнтервютаФизиологияЗаведенияДиетиТестовеСпециалистиПроизводителиРецепти