Начало Здравна медиа Здравни новини Община Добрич организира безплатни прегледи за хора с увреждания

Община Добрич организира безплатни прегледи за хора с увреждания

Община Добрич организира безплатни прегледи за хора с увреждания - изображение

Община Добрич и Сдружение "Национален алианс за интеграция и политики за здраве и активен живот след ампутация и протезиране" организират безплатни прегледи и социално-правни консултации на лица с увреждания и претърпели ампутации, протезирани и лица, които се нуждаят от специални ортопедични обувки или протези.

Организаторите уточняват, че от кампанията могат да се възползват хора с ампутирани долни и горни крайници, с диабетно стъпало /страдащи от полиневропатия, с ниски и високи сколиози, нарушен растеж на телата и гръдните прешлени/ във възрастта на активен растеж, с остеопоротични деформации на прешлените, нуждаещи се фиксиращи и коригиращи ортези на долен и горен крайник, след счупвания, деформации, тендовагенити.

Прегледите ще се провеждат на 24 ноември в читалището в село Победа и на 25 ноември - в залата на кметството в село Карапелит от 10 до 15 часа.

Снимка: TrafficNews.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниНормативни актовеПсихологияЛюбопитноЛайфстайлИсторияСоциални грижиОрганизацииЛеченияСпортКлинични пътекиОбразованиеАлтернативна медицинаЗдравни съветиБотаникаСпециалисти