Начало Здравна медиа Здравни новини Операции на живо във ВМА ще бъдат гледани в Осло и Лион чрез телемост

Операции на живо във ВМА ще бъдат гледани в Осло и Лион чрез телемост

Операции на живо във ВМА ще бъдат гледани в Осло и Лион чрез телемост - изображение

Тринайсетото издание на Националния конгрес по гастроентерология, което се открива утре в столицата, ще събере медици от Швейцария, Италия, Франция, Испания, Израел, Австрия, Русия и Великобритания.

Форумът ще продължи три дни, по време на които специалистите ще представят и ще дискутират най-съвременните теми, казуси и въпроси, свързани с гастроентерологията и хепатологията.

Председателят на организационния комитет на научния форум проф. д-р Крум Кацаров съобщава, че спазвайки традицията, конференцията ще започне с темата за следдипломната квалификация. Основният акцент ще бъдат извършените на живо демонстрации за разнообразните начини, които се прилагат при проблемни случаи.

Те ще бъдат наблюдавани в Лион и Осло чрез телемост, а това ще даде възможност да бъдат проведени дискусии между аудиторията и извършващите операциите. Модерните технологии и програмата ще позволят да бъдат обсъдени ключови за съвременната хепатология теми, казуси и проблеми с едни от водещите европейски експерти.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: vma.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИнтервютаИсторияЗаболявания (МКБ)Направления в медицинатаСпециалистиИзследванияОрганизацииНормативни актовеАлт. медицинаЛюбопитноПроизводителиЗаведения