Начало Здравна медиа Здравни новини Ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще консултира безплатно на 15 и 16 февруари

Ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще консултира безплатно на 15 и 16 февруари

Ортопедът д-р Дженгиз Чабукоглу ще консултира безплатно на 15 и 16 февруари - изображение

Турският специалист по ортопедия и травматология д-р Дженгиз Чабукоглу ще консултира безплатно пациенти на 15 и 16 февруари в столицата. Той пристига в нашата страна по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Предварителни записвания ще се правят на тел. 0879 977 401 и 0879 977 402.

Специалистът има дългогодишен опит както в областта на детската ортопедия, така и с леченията на заболявания на опорно-двигателния апарат при възрастни чрез артроскопски методи. Д-р Чабукоглу много успешно работи в сферата на лечението на спастичност при деца с церебрална парализа. Децата с такава диагноза имат нарушения в двигателното развитие, сковаване на крайниците, проблеми с речта. Все още няма открит метод за окончателно излекуване на състоянието, но положението на пациентите значително се подобрява след хирургична намеса и физиотерапия, които да подобрят функцията на крайниците. Успеваемостта зависи от състоянието на отделния пациент.

Турският лекар е специалист и в областта на дисплазия на тазобедрената става, дефекти на долни крайници, при скъсена или липсваща тибиална кост, при поставяне на ортопедични импланти и протези.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: ЗИЦ „Медикъл Караджъ“

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИсторияЗдравни съветиЛюбопитноСнимкиНормативни актовеЗдравни проблемиСпециалистиЗаведенияОрганизацииИзследванияСпорт