Начало Здравна медиа Здравни новини Ортопедът и травматолог проф. Ерден Ертюрер ще преглежда безплатно на 17 декември

Ортопедът и травматолог проф. Ерден Ертюрер ще преглежда безплатно на 17 декември

Ортопедът и травматолог проф. Ерден Ертюрер ще преглежда безплатно на 17 декември - изображение

Специалистът по ортопедия и травматология проф. д-р Ерден Ертюрер ще консултира безплатно пациенти на 17 декември в столицата. Той ще пристигне в България по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Записването на час е задължително и то става на тел. 0879 977 401 и 0879 977 402. Хората, които искат да се срещнат с професора, трябва да носят всички медицински документи, които притежават и удостоверяват състоянието им.

Турският лекар е един от водещите специалисти в нашата съседка в областта на ставни заболявания и артропластика, хирургия и микрохирургия на ръка, спортни травми и гръбначна хирургия.

През последните години ортопедията също претърпя бързо развитие. На пациентите се предоставя възможността за избягване на ненужни процедури и по-точна диагностика благодарение на иновативни методи, съвременни технологии и минимално инвазивни операции. Използваните импланти и протези са с по-добро качество и с по-дълъг живот.

Проф. Ертюрер е един от първите, който започва да прилага макопластика при ендопротезиране на колянна става в Турция. Този роботизиран метод допринася за по-бързо възстановяване на пациентите след интервенцията. Също така ендопротезите, използвани при операцията на коляното, много се доближават до костната структура и са анатомични. След прилагането на този метод пациентът е в състояние да развива пълен обем от движения, разтегливост и стабилност. Той дори може да бяга и спортува без никакви оплаквания в сравнение с подложилите се на класическите операции.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: ЗИЦ „Медикъл Караджъ“

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

СпециалистиНовиниИсторияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноНормативни актовеЗдравни проблемиЗаведенияОрганизацииИзследванияСпорт