Начало Здравна медиа Здравни новини Откриха новата сграда на ИАЛ

Откриха новата сграда на ИАЛ

Откриха новата сграда на ИАЛ - изображение

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев откри днес новопостроената сграда на Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ).

ИАЛ е една от важните структури на МЗ и добрата воля и компетентността на служителите са от важно значение за утвърждаване на диалогичността между институциите и гражданите, заяви в приветствието си министър Евгений Желев. Според него присъствието на събитието на представители на фармацевтичния сектор и на браншовите организации е показателно за ангажираността им към проблемите на обществото.

Министър Желев посочи, че с усилията на ръководството на ИАЛ и в новите условия за работа агенцията ще въведе европейски модел на обслужване, с максимална откритост към хората и представителите на бизнеса.

Изпълнителният директор на ИАЛ доц. Жасмина Мирчева отбеляза, че ремонтът на новата сграда на лекарствената агенция е осигурил отлични условия за работа на служителите.

За Framar.bg: Expert.bg

2.8, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниНормативни актовеОрганизацииСоциални грижиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноЗдравни съветиАнкетиСпециалистиПроизводителиИсторияАптекиЛеченияРецептиОткритияКлинични пътекиНаправления в медицинатаГеография