Начало Здравна медиа Здравни новини Отново естетични консултации и процедури в Стара Загора

Отново естетични консултации и процедури в Стара Загора

Отново естетични консултации и процедури в Стара Загора - изображение

На 16 и 17 юни 2017 г. може да запазите час за естетични процедури в Corio Capillis при един от най-популярните в страната дерматолози д-р Елеонора Валянова от столичната Хил клиник. По време на гостуването си в старозагорската клиника Corio Capillis тя ще извършва консултации и процедури: ботокс, 3D матрица Cellular Matrix, плазмотерапия, мезотерапия, консултации за пациенти с акне, филъри в устни и лице (включително най-новият БИООРГАНИЧЕН филър, както и традиционните динамични филъри за специалните зони с много движение), тредлифтинг и бодилифтинг.

Д-р Валянова е сред най-добрите специалисти и тренер за България по поставяне на мезоконци за биоревитализация и конци със силен лифтинг ефект. Подходът й в антиейдж терапията е деликатен, но много ефективен. Тя запазва натуралния външен вид като значително освежава лицето, коригира загубените обеми, опъва лицевия контур, оформя по-сочни устни, заличава бръчките около очите, междувеждието и около устата чрез най-съвременните естетични методи и с висококачествени продукти.

В графика може да направите и уникалния тест за хранителна нетолерантност, чийто резултати ще получите на имейл за ваше удобство. Той дава точен анализ въз основа на открити в кръвта антитела за храните, които тялото не приема добре в резултат от това реагира с кожни проблеми (екземи, акне), респираторни заболявания, косопад, натрупване на свръхтегло.

За запазване на час - тел. 042 605 590.

Източник: hillclinic.com

 

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЛюбопитноНовиниПрезентацииИнтервютаВидеоНормативни актовеЗаведенияСпортОрганизацииСпециалистиПроизводителиКлинични пътекиСнимкиСоциални грижиЛайфстайлИстория