Начало Здравна медиа Здравни новини От 12 юли започват безплатни прегледи за различни видове рак в УСБАЛО - София

От 12 юли започват безплатни прегледи за различни видове рак в УСБАЛО - София

От 12 юли започват безплатни прегледи за различни видове рак в УСБАЛО - София - изображение

Специалисти от Университетската специализирана болница за онкологични заболявания (УСБАЛО) в София ще предлагат безплатни консултации на пациенти с рак на дебелото черво. Те ще започнат от 12 юли и приемът ще е всеки четвъртък от 14 до 17 ч. в кабинет 130.

Кампанията е продължение на инициатива на специализираното лечебно заведение за безплатни прегледи. Поради големия интерес се удължава периода за консултации за рак на дебелото черво, но се добавят и нови области – на стомаха, хранопровода, жлъчния мехур, тънките черва и дванадесетопръстника. Необходимо е за всяка седмица да се правят предварителни записвания на тел. 02 807 62 99.

Не се изисква желаещите да се прегледат да са здравноосигурени или да носят направление. Трябва само да вземат със себе си медицинската документация като изследвания, рецепти и др., с която разполагат.

На 10 юли в „Училище за пациенти“ на УСБАЛО д-р Ева Диманова ще изнесе лекцията „Препоръчителен режим и начин на живот след операция при рак на дебелото черво“. Тя ще започне в 14 ч.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: clinica.bg
Снимка: medicalnews.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИсторияЗдравни съветиЛюбопитноНормативни актовеСнимкиЛайфстайлПатологияАлт. медицинаЛеченияФизиологияАнкетиБотаникаИзследванияКлинични пътеки