Начало Здравна медиа Здравни новини Предстои петото издание на Седмица на медицинското образование в МУ - Пловдив

Предстои петото издание на Седмица на медицинското образование в МУ - Пловдив

Предстои петото издание на Седмица на медицинското образование в МУ - Пловдив - изображение

От 24 до 28 април в Аудиторния комплекс на Медицински университет – Пловдив ще се проведе Седмица на медицинското образование. До момента са се регистрирали 226 студенти за събитието, което се явява пето юбилейно издание.

Инициативата е на Европейската асоциация на студентите по медицина и от 2013 г. се превръща в традиционна кампания за бъдещите лекари в МУ – Пловдив. По време на форума обучаващите се медици ще имат възможност да разширят своите знания по недостатъчно застъпени в учебната програма теми от специалисти преподаватели от местния университет, които ще гостуват на събитието. Ще могат да упражнят на практика и своите умения в новия Симулационен тренировъчен център на МУ – Пловдив, както и да усъвършенстват практическите си знания по хирургично зашиване, разчитане на ЕКГ и други полезни дейности в интерактивните работилници, които Асоциацията на студентите по медицина (АСМ) от града на тепетата са организирали за своите колеги.

По време на Седмицата ще се отбележи и 15 години от основаването на АСМ – Пловдив. Участието в обучителния форум става чрез записване до 23 април на https://goo.gl/forms/rH5XzeN0aEOtcsmt1.

По статията работи: Ирина Тенева
Снимка: Медицински университет - Пловдив

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ОбразованиеНовиниИсторияСпорт и туризъмНормативни актовеЛайфстайлСоциални грижиЛюбопитноИнтервютаЗаведенияСпециалистиАптекиОрганизацииКлинични пътекиГеографияТестовеНаправления в медицинатаАлтернативна медицинаСнимкиПроизводителиЗдравни съветиЛичностиСпортОткритияБотаникаЛечения