Начало Здравна медиа Здравни новини През 2016 г. в МБАЛ - Сливен са извършени ремонти за над 50 хиляди лева

През 2016 г. в МБАЛ - Сливен са извършени ремонти за над 50 хиляди лева

През 2016 г. в МБАЛ - Сливен са извършени ремонти за над 50 хиляди лева  - изображение

През 2016 г. в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" - Сливен са извършени ремонти за над 50 000 лева. Направено е освежаване на отдавна ремонтирани помещения и цялостен ремонт на едно отделение.

"Целта е подобряване на условията за работа и прием на пациентите в тези звена", информират от ръководството на лечебното заведение и уточняват, че в дейностите са вложени собствени средства на болницата.

Извършен е ремонт на Отделението по функционална диагностика с подмяна на дограми, ремонт на санитарните възли, поставяне на подова настилка. Освежени са всички стаи на Отделението по кардиология и са ремонтирани санитарните възли на Хирургичното отделение.

По инвестиционната програма на Здравното министерство в двора на МБАЛ - Сливен е изграден първия етаж на нова сграда, в която ще бъдат настанени Отделението по спешна медицина и Кръвния център. След отпускане на средства от Министерството предстои довършване на сградата, с което ще се създаде отделение, отговарящо на медицинските стандарти.

В момента се извършва измазване на помещенията в Отделението по психиатрия и довършителен ремонт в сектора на Отделението за ранна рехабилитация и физиотерапия на Сливенски минерални бани.

Снимка: slivenpress

Източник: МБАЛ - Сливен

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияОбразованиеСпорт и туризъмОрганизацииАптекиСпециалистиЛюбопитно