Начало Здравна медиа Здравни новини Проф.Хилми Апак ще консултира у нас на 28 март 2019 г.

Проф.Хилми Апак ще консултира у нас на 28 март 2019 г.

Проф.Хилми Апак ще консултира у нас на 28 март 2019 г. - изображение

Известният специалист по детска онкология и хематология ще преглежда безплатно в София на 28 март. Предварителното записване става на телефони 0879 97 74 01 и 0879 97 74 02.

Проф. Хилми Апак има сериозен опит от над четвърт век в лечението на рак при децата, а излекуваните от него пациенти, включително и български малчугани, са стотици.

Онкологът предупреждава, че продължителното кървене от носа и венците е възможен знак за левкемия. Заболяването, което засяга клетките на кръвта, се лекува в по-голямата част от случаите, особено когато диагнозата е поставена навреме. Проблемът е, че диагностицирането се затруднява от симптомите, които не са характерни и лесно могат да се пренебрегнат.

Примерът, който проф. Апак дава е със синините с неясен произход, бледата кожа, умората, кървенето от носа и венците. Той обаче предупреждава родителите да не се паникьосват излишно. Въпросът е по-скоро в продължителността на изброеното. Ако периодът, в който то се случва е по-дълъг от десет дни, то консултацията е задължителна.

По традиция центърът "Медикъл Караджъ" организира визитата на онколога в страната.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: medikara.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСоциални грижиЛайфстайлЛюбопитноИсторияНаправления в медицинатаЗдравни съветиНаучни публикацииСпециалистиПсихологияВидеоСнимкиНормативни актовеЗаведенияОрганизацииАлт. медицинаИзследванияКлинични пътекиПрезентации