Начало Здравна медиа Здравни новини Проф. Корай Йоздуман ще консултира в София на 28 февруари

Проф. Корай Йоздуман ще консултира в София на 28 февруари

Проф. Корай Йоздуман ще консултира в София на 28 февруари - изображение

Неврохирургът проф. д-р Корай Йоздуман ще консултира безплатно в София на 28 февруари 2019 г. Предварителните записвания стават на телефон 0895 58 40 88.

Проф. Йоздуман е неврохирург в истанбулската болница Ac?badem Altunizade и е един от известните специалисти, когато става дума за лечение на тумори на мозъка.

Неврохирургът е категоричен, че сериозният напредък в неврохирургията е комбинация между натрупания опит от страна на медиците и скоростното развитие на технологиите. Именно това позволява да бъдат лекувани някои от най-сериозните както доброкачествени, така и злокачествени тумори. Според професора огромно значение за положителния изход от лечението имат информираността на пациентите и навреме поставената диагноза.

Иначе, казва проф. Корай Йоздуман, до момента има една сериозна причина за образуването на тумори в мозъка и това е облъчването. Най-често те се появяват при хора, които живеят или работят в зоната на уранови мини или са жертви на инциденти, при които има радиационно облъчване. Неврохирургът твърди, че освен облъчването няма ясни доказателства за връзка между вредните фактори на околната среда и появата на мозъчен тумор.

Редактор: Гергана Караилиева
Източник: acibadem.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноБотаникаПатологияСнимкиСоциални грижиПсихологияСпециалистиЛайфстайлАлт. медицинаХранене при...ЛеченияЗаведенияЗдравни съветиИсторияИзследванияОрганизацииКлинични пътекиНормативни актовеФизиологияСпорт