Начало Здравна медиа Здравни новини Процедури за красиво тяло на поровин цена в Хил клиник

Процедури за красиво тяло на половин цена в Хил клиник

Процедури за красиво тяло на половин цена в Хил клиник - изображение

До края на декември 2018 Хил клиник прави реверанс към всички дами, които искат да изглеждат великолепно по време на предстоящите коледни и новогодишни тържества. Столичната клиника обявява 50% отстъпка на всички апаратни процедури за тяло: антицелулитни с Vela Shape и редуциращи теглото и стягащи с Accent Prime. Дори да не се възползвате от самите терапии през декември, ако са предплатени до края на месеца, може да ги ползвате през цялата 2019 г.

VelaShape е апарат №1 в света за третиране на целулит, доказано ефективен при изглаждане на кожата, повишаване на микроциркулацията и намаляване на обиколките. Той е любимата процедура на хиляди жени, които търсят безболезнена, но работеща терапия за подобряване на целулита си. Важното е, че Вела шейп е без възстановителен период, необходим при по-инвазивните методи. Процедурите са напълно безопасни, ефективни и подходящи за всеки тип кожа, за всяка възраст.

апарат 

Хранителният режим обикновено спомага за редукция на тегло, но първо отслабват лицето и се отпускат гърдите, което е нежелан ефект. За справяне с мастни депа в областта на корема, бедрата, ханша, вътрешната част на ръцете и лицевия овал /т.нар. двойна брадичка/ съвременната естетична медицина се доверява на апаратните процедури. Accent Prime премахва излишните мазнини, натрупани в различните зони на тялото, разграждайки мастните клетки. В последствие радиочестотното му въздействие подпомага дренажа на зоната и стяга кожата. Чрез комбинация от технологии, които до момента бяха достъпни в отделни платформи, Accent Prime предлага високоефективни, индивидуални решения за оформяне контура на тялото. Всеки пациент преминава през първоначална консултация, по време на която се определят зоните, подходящи за третиране и се назначава серия от 4 процедури с продължителност само 20 минути. Тази ускорена процедура не е за сметка на качеството, а благодарение на UltraSpeed апликатора, който има много голяма повърхност и работи с по-висока скорост.

За повече информация: 02 439 3131.

Източник: Хил клиник

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИнтервютаСпециалисти