Начало Здравна медиа Здравни новини Първа САГБАЛ "Света София" с номинация за "Най-добра болница" от Международния комитет "Сократ"

Първа САГБАЛ "Света София" с номинация за "Най-добра болница" от Международния комитет "Сократ"

Първа САГБАЛ "Света София"  с номинация за "Най-добра болница" от Международния комитет "Сократ" - изображение

Изпълнителният директор на Първа САГБАЛ "Света София" доц. д-р Иван Костов е номиниран за престижния приз "Мениджър на годината в областта на медицината", а лечебното заведение е с номинация за "Най-добра болница" от Международния комитет "Сократ" към Европейската бизнес асамблея.

Официалната церемония за връчване на наградите ще се проведе на 28 март 2017 г. в Лондон, Великобритания. В същия ден доц. д-р Иван Костов е поканен да участва в презентационен панел на международния "Achievements Forum", в който да представи Първа САГБАЛ "Света София", методите за управление и успехите на лечебното заведение.

Този форум е платформа за споделяне на добри практики, иновации и идеи в сферата на науката, бизнеса и медицината. Той е насочен към инвеститори, компании, медицински специалисти и учени. Презентационният панел в областта на здравеопазването ще бъде воден от д-р Винченцо Костиглиола – президент на Европейската медицинска асоциация.

Целта на организаторите е да насочат бизнес партньори към клиниките и болниците с модерно управление.

За четвърта поредна година Първа САГБАЛ "Света София" завършва с положителен финансов резултат по данни на Сметната палата. Също така болницата е с нулева майчина смъртност за 2016 г., което я превръща в лидер сред общинските лечебни заведения.

Снимка: bnr.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛайфстайлСнимкиЛюбопитноИсторияЗаведенияНормативни актовеКомпании и организацииОрганизацииИнтервютаЛеченияЗдравни съветиСоциални грижиКлинични пътекиАптекиАнкетиСпециалисти