Начало Здравна медиа Здравни новини Ротаракт Стара Загора подарява 80 прегледа за рак на гърдата

Ротаракт Стара Загора подарява 80 прегледа за рак на гърдата

Ротаракт Стара Загора подарява 80 прегледа за рак на гърдата - изображение

По случай Международния ден на жената от Ротаракт клуб Стара Загора подаряват 80 безплатни ехографски прегледа за рак на млечната жлеза. Те ще бъдат в Комплексния онкологичен център и дамите, които искат да се възползват, трябва да се обадят на тел. 0888 044 887 или да пишат на лично съобщение на фейсбук страницата на организацията Rotaract club Stara Zagora.

Николай Колев

Преди дни още една проява на местните ротарианци стана повод за осъществяването на едно добро дело. След организирания от Ротари клуб Стара Загора Пролетен благотворителен концерт членовете на структурата успяха да съберат 7875 лв., една част от които ще бъдат предоставени на Комплексния онкологичен център в областния град. Те ще бъдат предназначени за закупуване на апаратура за ранна диагностика на ракови заболявания. С друга част от парите ще бъде обновено издание на „Културното и историческо наследство на Стара Загора“, което е съвместен проект на местните Регионален исторически музей, община и Ротари клуб.

Тази година старозагорските ротарианци ще отбележат 25 години от чартирането на клуба. В момента неговите членове наброяват 35 души, 13 от тях са били вече президенти.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: Ротаракт клуб и Ротари клуб – Стара Загора

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни съветиЛайфстайлИсторияСнимкиЛюбопитноВидеоПатологияЗдравни проблемиАлт. медицинаИзследванияЛеченияБотаникаНормативни актове