Начало Здравна медиа Здравни новини Специалисти от УМБАЛ "Александровска" ще провеждат безплатни прегледи в Русе

Специалисти от УМБАЛ "Александровска" ще провеждат безплатни прегледи в Русе

Специалисти от УМБАЛ "Александровска" ще провеждат безплатни прегледи в Русе - изображение

В края на януари водещи специалисти в областта на урологията и нефрологията ще провеждат консултации с пациенти в Русе. Целта на кампанията е да бъде дадена възможност на хората от региона да се консултират с водещи лекари, без да им се налага да пътуват до София.

Желаещите могат да си запишат час за профилактични и контролни прегледи при националния консултант по урология проф. Петър Симеонов и началника на клиниката по нефрология на УМБАЛ "Александровска" проф. Емил Паскалев.

Прегледите ще се извършват на 28 януари между 9 и 16.30 часа в МБАЛ "Медика Русе". Необходимо е предварително записване в лечебното заведение или на телефони 082/ 830 230; 0876/ 830 230.

Проф. Петър Симеонов е началник на Клиниката по урология в Александровска болница и доктор на медицинските науки. Избран е за национален консултант по урология и за председател на Комисията за получаване на медицинска специалност "Урология". 

Проф. Емил Паскалев е началник на Клиниката по нефрология и трансплантация и ръководител на Катедрата по нефрология на Медицинския университет в София, председател на Българското нефрологично дружество. Има три специалности - по нефрология, вътрешни болести и здравен мениджмънт.

Снимка: SamoUzdrawianie

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСпециалистиИсторияЗдравни съветиНаправления в медицинатаЛюбопитноНормативни актовеСнимкиМедицински изследванияАлтернативна медицинаОрганизацииКлинични пътекиЗаведенияОбразованиеСпорт и туризъмЛайфстайл