Начало Здравна медиа Здравни новини Специалистът по УНГ и бронхология д-р Асен Меджидиев ще проведе консултативни прегледи в Русе

Специалистът по УНГ и бронхология д-р Асен Меджидиев ще проведе консултативни прегледи в Русе

Специалистът по УНГ и бронхология д-р Асен Меджидиев ще проведе консултативни прегледи в Русе - изображение

В края на февруари водещият специалист по бронхология и УНГ д-р Асен Меджидиев ще проведе отново консултативни профилактични прегледи в Русе.

Инициативата се превърна вече в традиция след дългогодишно сътрудничество между д-р Меджидиев и Многопрофилната болница за активно лечение "Медика Русе". Профилактични прегледи се извършват повече от две години като интересът към тях постоянно расте. Целта на кампанията е да се улеснят хората от региона като им се предостави възможност да се консултират със специалист, без да се налага пътуване до столицата.

За консултативни прегледи с д-р Меджидиев могат да се запишат деца и възрастни.

Прегледите ще се проведат на 18 февруари от 9:00 ч. до 16:00 ч. Препоръчително е да се запази предварително час за преглед на телефоните 082/830 230; 0876 830 230 или на място в МБАЛ "Медика Русе". Лечебното заведение се намира в сградата на бившата Трета поликлиника на улица "Рига" 35.

Д-р Асен Меджидиев е началник на отделението по Уши, нос и гърло на УМБАЛСМ "Пирогов". Специализирал е ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска - Университетска болница и риносептопластика в Германия - Университетска болница "Шарите" . Отличен специалист е в областта на УНГ и бронхологията. Има издадени множество публикации и статии.

Снимка: LiderXeber.az


5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниИсторияЗдравни съветиНормативни актовеЛюбопитноСнимкиСпециалистиЗаведенияОбразованиеСпорт и туризъмОрганизацииЛайфстайл