Начало Здравна медиа Здравни новини Специална лятна промоция в Хил клиник Естетична дерматология

Специална лятна промоция в Хил клиник Естетична дерматология

Специална лятна промоция в Хил клиник Естетична дерматология - изображение

Новата световна тенденция при корекциите на лицето може да се обобщи с една дума - комплексно. Подходът на естетичните дерматолози в Хил клиник напълно я отразява, те вярват, че оптимални резултати се постигат не с работа "на парче", а с изпълнението на цялостна антиейдж програма, специфична за всеки отделен пациент. Конструира се план от последователни във времето терапии, съобразен с възрастта, типа кожа, степента на стареене и основните дефекти. Понякога кожата се нуждае от ботокс терапия, друг път от мезотерапия и апаратни процедури. Често най-успешната комбинация за подмладяване на лица 40+ е конци за лифтинг и филър за попълване на загубени обеми. Затова специалната лятна кампания на престижната дерматологична клиника (която важи за целия м. Юни) има за цел да направи инвестицията във външния вид по-достъпна. Само в Хил клиник при процедура за поставяне на лифтинг резорбируеми естетични конци, получавате 50% отстъпка от стойността за хиалуронов филър. 

Конците за лифтинг са най-нашумялата в момента терапия. Техните основни преимущества са, че постигат сходес с ефекта на пластичната хирургия, но неоперативно. Процедурата е атравматична, с изключителен моментален резултат, без възстановителен период. Повдигането е на лице повече от 24 месеца. Едновременно с лифтинга се постига стимулация на собственото производство на колаген, което прави кожата по-млада, сияйна, с еднороден тен.

Филърите, създадени на основата на хиалуронова киселина, запълват бръчки, възстановява обем, хидратират и подпомагат синтеза на нови колагенови влакна.

Освен по-изгодната цена, другата важна причина да се обърнете към Хил клиник за своята желана промяна, е изключително високото ниво на експертиза на естетичните им лекари. Дерматолозите д-р Ванеска, д-р Кожухарова и д-р Валянова са обучаващи специалисти за територията на България на едни от най-разпространените филъри и на водеща марка биорезорбируеми конци. 

Както винаги досега първичната консултация с естетичен дерматолог в Хил клиник не се заплаща, ако запазите час на 02 439 3131

За повече информация: http://hillclinic.com/promotsii/lifting-kontsi-filar-prez-yuni

4.5, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниПрезентацииСпециалистиИнтервютаВидео