Начало Здравна медиа Здравни новини Спешно отделение на Болница "Тракия" - Парк ще работи денонощно по време на Коледно-новогодишните празнични дни

Спешно отделение на Болница "Тракия" - Парк ще работи денонощно по време на Коледно-новогодишните празнични дни

Спешно отделение на Болница "Тракия" - Парк ще работи денонощно по време на Коледно-новогодишните празнични дни - изображение

Както винаги, Спешното отделение на Болница "Тракия" - Парк ще работи денонощно, без почивка и по време на почивните дни за Коледа и Нова година.

лекарЕкипът от лекари, медицински сестри и санитарки под ръководството на началника на отделението д-р Ваньо Петров ви пожелават весели и щастливи мигове с вашите близки и хората, които обичате. И ви припомнят златните правила, за да се чувствате в добро здраве и кондиция по време на празничните дни:

* Хапвайте и пийвайте на празничните трапези с удоволствие, но и с мярка.
* Не шофирайте, ако сте употребили алкохол.
* Измивайте ръцете си редовно - това ще ви предпази до голяма степен от заразяване с вирусна или друга инфекция. Избягвайте хора, които кихат, кашлят и изглеждат болни.

Ако все пак прецените, че имате нужда от медицинска помощ, заповядайте в Спешно отделение в Болница "Тракия" - Парк (Стара Загора, ул. Дунав №1, до парк "Аязмото"). Телефонът ни е 042/987779.

старша сестра 

Източник: Болница "Тракия"

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниВидео