Начало Здравна медиа Здравни новини Сръбски специалисти ще консултират безплатно за зависимости на 18 декември

Сръбски специалисти ще консултират безплатно за зависимости на 18 декември

Сръбски специалисти ще консултират безплатно за зависимости на 18 декември - изображение

Главният лекар на клиниката за лечение на зависимости „Dr. Vorobiev“ д-р Горан Баич и клиничният психолог Елена Иванчова ще консултират безплатно в София на 18 декември.

Гостуването на специалистите е по покана на здравния информационен център „Медикъл Караджъ“.

Клиниката в Сърбия е известна с това, че прилага най-съвременните техники за лечението на зависимостите като при това ги комбинира с уникален метод за преодоляване на психологическата зависимост.

За професионализма и авторитета на здравното заведение говори и фактът, че тя е носител на престижната златна награда за тази година на Ню Йорк International Quality Summit Award.

Екипът се състои от множество специалисти, които са обучавани в едни от най-добрите рехабилитационни центрове в САЩ и Европа и са се специализирали в лечението и възстановителния процес при наркотични и алкохолни зависимости.

Клиниката съществува от 23 години и за този период през нея са преминали хиляди пациенти от целия свят, а успехът при лечението им е 93%. Сред тях са хора, зависими от хероин, метадон, субститол и други опити, както и пристрастени към алкохола и хазарта.

Проявяващите интерес към безплатните консултации е нужно да се запишат предварително на телефони: 0879 977 401 и 0879 977 402.

Редактор: Гергана Карилиева
Източник: Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниНормативни актовеЗдравни съветиПсихологияСоциални грижиХранене при...ЛюбопитноБотаникаЛеченияЛайфстайлАнкетиОрганизацииСпециалистиЗаведенияИстория