Начало Здравна медиа Здравни новини Започва Националната седмица в защита на живота - 2016

Започва Националната седмица в защита на живота - 2016

Започва Националната седмица в защита на живота - 2016 - изображение

Сдружение "Избор за живот" организира за трета поредна година "Национална седмица в защита на живота", която ще се проведе от 3 до 9 октомври 2016 г.

През различните дни събитието ще включва информационни кампании в Интернет, дейности на открито и закрито, сред които и за втори път "Митинг в защита на живота" на площад "Народното събрание" в гр. София.

"И тази година целта на събитието е по мирен начин да се изрази загриженост и да бъдат поставени отново конкретни искания към институциите, както и още веднъж ще бъдат изнесени фактите за огромния брой аборти в България", обясняват организаторите.  

"Все още липсват адекватни мерки от страна на българските граждани и държавата по въпросите за защитата на неродените и преждевременно родените деца и за подкрепата на техните майки и семейства. Липсва и подходящо отношение и равно приемане на децата и възрастните с увреждания, неизлечимо болните и тези, които искат да изживеят, макар и в затруднение, но достойно, остатъка от живота си", коментират още от Сдружението.

Повече за събитието може да намерите в сайта на Сдружение "Избор за живот" - www.pro-life.bg и във Facebook, а програмата може да видите тук.

Снимка: pro-life.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЛюбопитноСнимкиИсторияЛайфстайлСоциални грижиЛеченияАлтернативна медицина