Начало Здравна медиа Здравни новини Стартира регистрацията в най-престижната научна конференция на Европейската асоциация по нутригеномика

Стартира регистрацията в най-престижната научна конференция на Европейската асоциация по нутригеномика

Стартира регистрацията в най-престижната научна конференция на Европейската асоциация по нутригеномика - изображение

Стартира регистрацията на участниците в най-престижната научна конференция на Европейската асоциация по нутригеномика - NuGo Week, на която домакин през 2017 г. ще бъде Медицинският университет във Варна.

Всички желаещи вече могат се регистрират и да изпращат своите резюмета в специално разработената от университетското издателство електронна платформа за научни конференции.

14-тата годишна научна конференция NuGo Week ще се проведе за първи път в Източна Европа в дните от 28 до 31 август 2017 година. Медицинският университет във Варна получи домакинството, след като стана член на Европейската асоциация по нутригеномика през 2014 г.

Сред световните учени в областта на нутригеномиката, които вече са потвърдили участие си, се открояват имената на водещи специалисти в областта като Джон Бърн от Нюкасълски университет, Великобритания, Саверио Чинти от университета в Анкона, Италия, Ксу Лин от Шанхайския институт за биологични науки, Китай, Ивс А Лусиер от университет в Аризона, САЩ, Ричард Майтън от Института по изследване на храните във Великобритания, Кари Стефансон от deCODE Genetics, Исландия, Иънг Дьун Сур от Националния университет в Сеул, Kорея, който е и председател на Азиатско-тихоокеанската организация за нутригеномика и нутригенетика.

"Ако сте млад учен, докторант или постдокторант с интерес към системната биология, нутригеномиката, персонализираната медицина или молекулярното хранене, то тази конференция и съпътстващите я събития биха били интересни и ползотворни за вас", посочва ръководството на Медицинския университет.

Снимка: mu-varna.bg

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведенияСпециалистиИсторияОбразованиеСпорт и туризъмОрганизацииСнимкиАптекиЛайфстайлЛюбопитноКлинични пътекиНормативни актовеПроизводителиАлтернативна медицинаСоциални грижиНаправления в медицинатаТестовеЗдравни съветиСпортЛичностиОткритияБотаникаГеографияЛечения