Начало Здравна медиа Здравни новини Сънят – печатно издание за сън, сънища и всичко свързано с интерпретацията и символиката им

Сънят – печатно издание за сън, сънища и всичко свързано с интерпретацията и символиката им

 Сънят – печатно издание за сън, сънища и всичко свързано с интерпретацията и символиката им - изображение

Шегаджиите твърдят, че в леглото човек прекарва по-голямата /и по-добра/половина от живота си. Веднъж като успеем да се отпуснем и да затворим очи, често съзнанието ни ни води на безкрайни пътешествия, които изглеждат повече от реални. Много хора се опитват да обяснят съдържанието на сънищата, които ние сънуваме. Някои казват, че това са „отпадъци” от ежедневието, които изхвърляме нощем, за други това са послания от друг свят или разум.

Да се обзаложим, че колкото и да сте прагматично и песимистично настроен /”не на мен тези глупости, моля, аз не вярвам...”/, вие също сте се чудили какво се крие зад поредния ви сън. Не винаги те са  приятни, розови и меки. Често се будим изпотени, стреснати, огорчени, разплакани. Смело можем да кажем, че вечер живеем паралелен живот, в едно различно измерение, с други нива на реалност. Никой не може да бъде сигурен, дали всъщност не сънуваме  ежедневието си и да живеем вечер. Това е също една от популярните идеи, които можете да чуете.

Мисля, че ви заинтересувахме достатъчно, за да ви разкажем и за новото издание на Interminds.

Сънят” е специално издание, което има за основна тема доброто качество на нощната почивка, както и полезни съвети как да интерпретираме сънищата, които ни измъчват или радват нощем. Издадено със съдействието на Дормео, в него можете да намерите смесица от забавна с научно-популярна и практична информация. Ако страдате от неспокоен сън, ще намерите важни спасителни съвети, за да решите своя проблем. В случай, че се вълнувате от разгадаването на тайните, които минават през главата ви нощем, в изданието има  информация и за вас.

Списанието „Сънят” е посветено на всички, които се вълнуват от тайнството на сънищата, без значение от пол, възраст, образование или социален статут. Всъщност, кой не сънува?

Къде ще го откриете?

Може да си го поръчате онлайн от www.framar.bg, www.store.bg, www.bgkniga.bg  или да го закупите от обектите, в които се разпространява – книжарниците на Сиела, Ориндж, Гринуич, Букпойнт и редица по-малки книжарници в София и страната. Също така от хранителните вериги Била и Фантастико, а ако сте на път от бензиностанциите на Лукойл и OMV,  както и от павилоните и магазинчетата за периодични издания. И разбира се от магазините на TOP SHOP. Цената на изданието е 7 лева, но има и вариант да го закупите с прекрасни меки чорапки за спане за 10 лева.

 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ПсихологияЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиВидеоСнимкиХранене при...Алт. медицинаФизиологияЛеченияНовиниИсторияСпортДиетиИзследванияБотаника