Начало Здравна медиа Здравни новини Турски естетичен хирург ще консултира безплатно във Варна

Турски естетичен хирург ще консултира безплатно във Варна

Турски естетичен хирург ще консултира безплатно във Варна - изображение

Специалистът по естетична, пластична и реконструктивна хирургия д-р Фехти Сарпер Мете ще консултира безплатно пациенти във Варна. Приемът ще бъде на 29 март, а предварителното записване на час ще става на тел. 052 580 385 и 0885 997 779.

Лекарите от Центъра по естетична медицина към Acibadem са се сблъсквали с много митове и заблуди. В съвременния свят начинът, по който изглеждат хората, все повече се възприема като част от усещането за благополучие. Едни от погрешните според специалистите схващания са, че от ботокс и фейслифт имат нужда само възрастните. Всичко е индивидуално и ако човек иска да премахне торбичките под очите си например на 30 г., в този случай ще се приложат по-различни методи от тези, които се използват при напреднала възраст. При някои хора, които активно използват мимическите си мускули, се образуват по-рано бръчки и още преди да са се превърнали в дълбоки и постоянни, може да се пристъпи към тяхното лечение.

Друг мит, който битува, е, че след корекция на бюста не е възможно кърменето. Оперативната зона при увеличаването на гърдите не засяга тъканта и целостта й, а при намаляване и повдигане се запазват зърното и свързаните с него канали, съдове и чувствителност.

Много жени смятат, че след мастектомия млечната жлеза не може да бъде възстановена. Рекострукцията е напълно възможна и пациентката трябва да обсъди с гръден и пластичен хирург дали процедурата може да се направи едновременно с премахването на гърдата или по-късно и по какъв начин.

Много хора мислят, че липосукция се прави само при наднормено тегло. Специалистите уточняват, че тя не е метод за загуба на килограми, а за оформяне на тялото. Намира приложение и при слаби хора, които искат да премахнат от силуета си неравномерно натрупване на мастни тъкани на определени места, които чрез процедурата могат да бъдат разпределени на други и така да се постигне желаната форма. Това трябва да се прави от опитни специалисти.

Относно ринопластиката мнозина смятат, че след нея носът ще изглежда неестествено. Работата на добрия хирург проличава именно, когато корекцията не се забелязва. Пациентът трябва да обсъди с избрания лекар очакванията си, а съвременните технологии позволяват преди интервенцията да види триизмерен симулационен образ на бъдещия си нос.

Редактор: Ирина Тенева
Източник и снимка: Acibadem Healthcare Group

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗаведения