Начало Здравна медиа Здравни новини Уролозите от „Централ-Хоспитал“ ще консултират безплатно през юли

Уролозите от „Централ-Хоспитал“ ще консултират безплатно през юли

Уролозите от „Централ-Хоспитал“ ще консултират безплатно през юли - изображение

През първите петнадесет дни на месец юли екипът от отделението по урология в пловдивската болница „Централ-Хоспитал“ ще дава безплатни консултации на всички, които си запазят час на телефон 0879 097 094.

Д-р Десислава Гаджева обяснява, че кампанията се осъществява, тъй като точно през лятото и в следствие на почивките и къпането в морето, реки и басейни при голяма част от хората се активират и изострят възпалителни процеси на пикочно-отделителната система, които провокират появата на заболявания.

Според д-р Гаджева хората често подценяват проблемите или просто свикват с неразположенията като ги отдават на времето, повечето течности, които са поели и дори на възрастта. А подобна нагласа задълбочава неразположенията. Затова и екипът от водещи специалисти взема решение за кампанията. Желаещите ще бъдат консултирани, прегледани, а след това и изследвани. Така навреме могат да бъдат открити и възпалителните проблеми, и случаите на свръхактивен пикочен мехур.

Когато диагнозата се поставя навреме, е повече от сигурно, че лечението ще бъде ефективно, категорична е д-р Гаджева, която припомня, че за лечението на свръхактивния пикочен мехур са разработени специфични лекарствени препарати.

По статията работи: Гергана Караилиева
Източник: mypr.bg

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Направления в медицинатаИсторияСпециалистиНовиниСнимкиИзследванияНормативни актовеЗдравни съветиАлт. медицинаОрганизацииКлинични пътекиЛюбопитноВидеоЗаведенияПсихологияСоциални грижиЛеченияБотаника