Начало Здравна медиа Здравни новини Уролози от Хил клиник - лица на кампанията MOvember 2017

Уролози от Хил клиник - лица на кампанията MOvember 2017

Уролози от Хил клиник -  лица на кампанията MOvember 2017 - изображение

Както всяка година през ноември целият свят започва да "пуска мустаци", защото в ход е кампанията за профилактика рака на простатата и тестисите Moември. Инициативата привлича вниманието върху простатния карцином и неговата превенция чрез последователите си, които през целия месец не се бръснат.  Поощряват се всякакви спортни инициативи, посветени на идеята. Каузата набира все повече привърженици и в България. Призивът към всички представители на силния пол, минали петтесетте е: Изследвайте се редовно! Профилактичният преглед на простатата при уролог и PSA туморният маркер са задължителни всяка година. Физическата активност и спорта ще ви поддържат в добра кондиция. Движението е здраве, е профилактиката на онкологичните заболявания дава добра прогноза за излекуване.
Д-р Александър Боцевски и д-р Георги Георгиев от столичната Хил клиник, като специалисти по темата приеха поканата и участваха в заснемането на информационен клип за Моември. Техните кратки, но важни съвети към мъжете може да видите тук:


В духа на Моември 2016 уролозите на Хил клиник ще консултират БЕЗПЛАТНО мъже с простатен карцином през месец ноември.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

ЗаведенияЛеченияЗдравни проблемиНовиниЛюбопитноАлт. медицинаЗаболявания (МКБ)Хранене при...Здравни съветиВидеоСнимкиИсторияИнтервютаСпортСпециалистиБотаникаИзследванияКлинични пътеки