Начало Здравна медиа Здравни новини Холистичният лекар д-р Галина Арабаджиева с лекция за здравето, красотата и щастието в София

Холистичният лекар д-р Галина Арабаджиева с лекция за здравето, красотата и щастието в София

Холистичният лекар д-р Галина Арабаджиева с лекция за здравето, красотата и щастието в София - изображение

Водещият холистичен лекар д-р Галина Арабаджиева ще изнесе лекция за здравето, красотата и щастието. Срещата със специалистката е на 11 януари 2016 г, понеделник, от 19,30 ч. в Центъра за цялостна трансформация "Мандала" в София на бул. "Княгиня Мария Луиза" 58.

Тя ще разясни, че здравето, красотата и щастието са избор на всеки човек.

"Вярвам в целостта на човешкия организъм и считам, че за да бъде здрав, човек трябва има единство и баланс между ум, душа и тяло. Всеки сам решава дали да се поддържа, като се довери на холистичната медицина", твърди д-р Галина Арабаджиева. И добавя, че ако човек се храни природосъобразно, прави детоксикация и прочистване на организма, доверява се на хомеопатията, цветотерапията, ароматерапията, акупунктурата и кинезитерапията, ще поддържа здравето и красотата си и ще се чувства щастлив.

Водещият холистичен лекар ще информира аудиторията, че в холистичната медицина стандартни схеми, приложими за всеки, не съществуват. Всички терапии се изготвят индивидуално според нуждите на отделния човек.

Присъстващите ще разберат от лекцията на един от най-известните специалисти по холистична медицина, че здравето, красотата и щастието са въпрос на личен избор и са в ръцете на всеки от нас.

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

Алтернативна медицинаЛюбопитноИсторияЗаведенияСпециалистиСнимкиНовиниЛайфстайлПсихологияАнкетиСпортЛеченияНормативни актовеСоциални грижиОткритияПроизводителиЗдравни съветиОрганизацииХранене при...ТестовеИнтервютаОбразованиеРецептиКлинични пътекиБотаникаНаправления в медицинатаЛичностиГеография