Начало Здравна медиа Здравни новини Чуждестранен неврохирург ще преглежда безплатно в София

Чуждестранен неврохирург ще преглежда безплатно в София

Чуждестранен неврохирург ще преглежда безплатно в София - изображение

Известен неврохирург ще гостува в България и ще консулира безплатно пациенти на 28 април. Хората, страдащи от кифози, сколиози и идипатични склиози, дископаии, дискови хернии, деформации или тумори на гръбначния стълб, спондилози и фрактури на прешлени, са с предимство за прегледите при доц. д-р Онур Яман.

Специалистът работи в „American Hospital" и Университетска болница "Коч", Истанбул, които предоставят безплатни консултации на български пациенти и им осигуряват достъп до най-новите достижения в медицината и до отлични специалисти. Желаещите да си запишат час за прегледите могат да го направят на тел. 0899 975 588. Самите срещи ще бъдат в офиса на двете лечебни заведения на бул. "Христо Ботев" 26 в столицата. Пациентите трябва да носят образни изследвания и актуални епикризи.

Д-р Яман ще бъде гост-лектор на Третата международна конференция на Българската асоциация на спиналните хирурзи. Видният неврохирург работи с микроскопски и ендскопски методи за лечение, които са едни от най-съвременните похвати в гръбначната неврохирургия.

По статията работи: Ирина Тенева
Източник: 24chasa.bg
Снимка: dronuryaman.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниСоциални грижиЛайфстайлЛюбопитноИсторияЗдравни съветиСнимкиНормативни актове