Начало Здравна медиа Здравни новини Ще се проведат безплатни консултации в София с известен офталмолог

Ще се проведат безплатни консултации в София с известен офталмолог

Ще се проведат безплатни консултации в София с известен офталмолог - изображение

На 12 и 13 октомври в София проф. д-р Оркун Мюфтюоглу ще проведе бецплатни консултации и прегледи пациенти със очни заболявания. Офталмологът ще приема в офиса на „American Hospital” и Университетска болница „Коч”, по чиято покана е в България, на адрес бул. „Христо Ботев“ 26 в столицата. Желаещите да се възползват от предоставената възможност трябва да си запишат час на тел. 0888 912 702 и 0899 975 588 и да носят със себе си всички изследвания и епикризи, с които разполагат.

Специалистът ще преглежда пациенти, които са с намалено зрение, нуждаещи се от лечение на роговицата, хора, които страдат от заболявания на ретината, с катаракта, увеит и глаукома, както и такива, на които им е необходима очна пластика, лицева и орбитална козметична хирургия, възстановяване на зрението, лазерна и рефрактивна хирургия на окото и др.

Проф. Мюфтюоглу е завършил Медицинския факултет към Университет „Анкара“ през 1999 г. Специализирал е в Колежа по медицина в Хюстън, в „Дюк“, в Офталмологичния институт в Аликанте, както и в Медицинския център към Тексаския университет с медицински лиценз USMLE-Texas.

Професионалният му интерес е насочен към сложната катарактна хирургия, към хирургия и трансплантация на роговица при кератоконус и корнеални заболявания, както и към висша рефрактивна хирургия. Занимава се и с комбинирана глаукомна и изкуствена корнеална хирургия и витреоретинална хирургия.

По статията работи: Ирина Тенева
Снимка:24 часа

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С НОВИНАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ НОВИНАТА

НОВИНАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

НовиниЗдравни съветиИсторияСнимкиСпециалистиЗаведенияОрганизацииКлинични пътекиСпортИзследванияЛюбопитноАлт. медицинаНормативни актове