Начало Здравна медиа Любопитно Знаете ли, че... Американско училище ограничи ходенето до тоалетна до три пъти за два учебни срока

Американско училище ограничи ходенето до тоалетна до три пъти за два учебни срока

Американско училище ограничи ходенето до тоалетна до три пъти за два учебни срока - изображение
Американското средно училище в град Евъргрийн парк, въведе крути мерки учениците да не бягат от час и им разрешава само три посещения на тоалетните за период от два срока.
Учащите трябва да имат много здрави мехури, за да изпълнят директивата на училищното ръководство. Ако все пак се поддадат на естествените си нужди повече от три пъти, те ще трябва да се включат в допълнителни часове занимания, за да компенсират отсъствието си.
Директорът на учебното заведение Бил Сандерсън е горд от въведената строга мярка.От една страна, благодарение на нея, учениците вече няма да губят от ценния учебния материал, докато висят над дъската. От друга, ограничението ще разубеди онези недобросъвестни младежи, които често използват тоалетната, за да бягат от час.
Сандерсън поясни, че използването на тоалетните през 5-минутните междучасия не се наказва, а само по време на учебните занимания.
Родители на ученици посрещнаха на нож "безумното" според тях разпореждане. Паузите от пет минути не били достатъчни за всички физиологични нужди. Майката на 15-годишната Доминик се жалва пред репортер на вестника, че дъщеря й страда от уринарна инфекция и "стискането", докато е в час, ще усложни здравословното й състояние.

За Framar.bg:

Още по темата:

3.0, 6 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноСнимкиНовиниОбразованиеПсихологияАнкетиИсторияСоциални грижиРецептиХранене при...ИнтервютаАлтернативна медицинаСпортОрганизацииНормативни актовеСпециалистиЗаведенияМедицински изследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника