Начало Здравна медиа Любопитно Нашето здраве ВИАГРА

ВИАГРА

ВИАГРА - изображение
ВИАГРА

Шумотевицата около медикамента Виагра демонстративно показа колко много мъже по света имат притеснения, свързани с ерекцията. Според статистическите проучвания това са около 100 милиона представители на силния пол, като само в САЩ техният брой надхвърля десет милиона. Естествено в огромната си част тези мъжете са напълно здрави. Сексуалните засечки най-често настъпват по обясними психологични причини. За съжаление обаче ситуационният "провал" много лесно може да се "фиксира". Разликата между психогенните и органичните нарушения на ерекцията е главно в това че при първите се запазва способността мъжът да се възбужда по време на сън, сутрин при събуждане, както и при различни други обстоятелства извън контакта с партньорка.

Новият медикамент на авторитетната американска фармацевтична фирма Pfizer разкри неподозирани възможности за справяне с нарушената ерекция, независимо от нейните причини.

Какво обаче трябва да знае човек преди да се отправи към аптеката:

* Виагра е чудесно средство за подържане на ерекцията, но тя не е в състояние да я предизвика.
* Медикаментът е ефективен както при психогенни , така и при леки и средни органично обусловени нарушения на ерекцията
* Абсолютно е забранено приемането на Виагра в комбинация с медикаменти отделящи свободен азотен окис / такива са много от лекарствата използвани при исхемичната болест на сърцето/.
* Ефектът на виагра многократно нараства ако тя се съчетае и с промени в сценария, по който протича сексуалното общуване между партньорите.
* Виагра не може да реши междуличностните конфликти в сексуалната двойка, нито да избави от индвидуални комплекси и психологични затруднения.
* Виагра не може да отстрани и основното органично страдание, което евентуално стои в основата на болестно нарушената ерекция.
* За да е максимално ефективно и безопасно лекарството трябва да се изпише от опитен специалист след щателен сексологичен преглед.

 

За Framar.bg: http://www.med.primasoft.bg

Още по темата:

2.8, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛеченияЗдравни съветиНовиниЛайфстайлИсторияАлтернативна медицинаФизиологияЗдравни проблемиБотаникаТестовеПсихологияСнимкиАнкетиОрганизацииНаправления в медицинатаСпециалистиСоциални грижиРецептиХранене при...Спорт